Від учнівської долоні до солдатського окопу

10 жовтня 2017 року в рамках благодійної співпраці з громадською організацією «Мольфар» учнями групи №19 ІІІ курсу (професія «Кухар») під керівництвом майстрів виробничого навчання Нартовської Валентини Миколаївни та Терентьєвої Поліни Григорівни було приготовлено 250 кілограм моркви по-корейськи, яку волонтери передали нашим захисникам в зоні АТО на передову в Донецьку область: м. Авдіївка, с. Мар’янка та с. Широкине.

Учні з особливою старанністю та любов’ю готували вітамінну страву, щоб нашим воїнам смакувало по-домашньому.

Колектив ДНЗ «ВПУ №7 м. Вінниці» завжди радий відгукнутися нашим героям та їх родинам аби вони завжди відчували підтримку та небайдужість до себе українців.

Зроби свято солдату

На початку грудня 2015 року наш навчальний заклад приєднався до волонтерської акції «Зроби свято солдату». Учні ДНЗ «ВПУ-№7 м. Вінниці» прийняли активну участь в акції по збору консервації для бійців АТО, яку 17 грудня передали волонтерам. Особливо потрібно відмітити учнів групи №5 Воронкова А., Вдовиченко Д., Рагімова Т., Попенка В., Кирилашенка О., Пензюра О., Збанца П., Поворознюка І., Лущака В., Ковальчук О., Реєнта В., Юхимчука П. та учнів групи №1 в повному складі, які з особливим ентузіазмом віднеслися до заклику і зробили найбільший внесок, принесли найбільшу кількість різноманітної консервації для бійців АТО, що захищають наші кордони на Сході України. Дякуємо учасникам. 

 Волонтерська допомога воїнам АТО

 

На передодні новорічних та різдвяних свят 21.12.2015 року в училищі ліпили вареники. Так вирішили урізноманітнити невигадливе солдатське меню учні та майстри виробничого навчання професії «Кухар; кондитер», «Кухар».

До приготування  улюбленої національної  страви українців  -  вареників долучилися учні груп № 36 ІІ-го курсу та № 25 І-го курсу та майстри виробничого навчання: Войтович С. Ю., Плахотнюк Н. П., Пшеничної Г. В., Нартовської В.М., Шпіхернюк Л. М. та Пайчук В. А..  

Понад 600 порцій будуть доставлені бійцям у зону АТО (село Широкіно, Донецької області).

 Учні з особливою старанністю та любов'ю готували борошняні вироби, щоб нашим захисникам смакувало по особливому.

Меню

Зараз на сайті Online: 

На сайті 34 гостей та відсутні користувачі

Статистика відвідування:

Останні новини:

Обласний етап конкурсу ...

    10 листопада 2017 відбувся обласний етап ...

ХХ Ювілейний Чемпіонат ...

09.11.2017 учні випускної групи № 31з професії ...

9 листопада – День ...

9 листопада наша країна святкує День ...

Національний проект « ...

      07.10.2017 учні випускних груп ДНЗ ...

Вхід | Реєстрація

Scroll to top