-
Категорія: Новини
-
Опубліковано: 03 червня 2019
-
Останнє оновлення: 03 червня 2019
-
Перегляди: 362
На базі Дніпровського центру професійної освіти провели фінальний етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії “Кухар”. Його учасниками стали 25 учнів профтехів, які попередньо перемогли у відбіркових турах.
Спочатку учасникам запропонували теоретичний тур, де перевірялися їх знання, отримані під час навчання у закладах. Далі - у практичному турі - вони готували кілька страв - фаршироване куряче філе з гарніром, а також смажені в тісті яблука.
За результатами змагань призові місця розподілили у такий спосіб:
1 місце - Мар'яна Кришталь, Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу;
2 місце - Ангеліна Бондар, Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі;
3 місце - Данило Шокол, Регіональний центр професійної освіти (Кіровоградська обл.);
Учениця нашого навчального закладу Григоришина Анастасія, яка представляла Вінницьку область, отримала диплом учасника.
Меню
Статистика відвідування: