-
Батьківська категорія: Матеріальна база
-
Категорія: Кабінети та майстерні
-
Опубліковано: 06 листопада 2014
-
Останнє оновлення: 18 січня 2015
-
Перегляди: 3695
Викладання предметів професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки з професії «Кухар» та «Кондитер» проводиться в обладнаних навчальних кабінетах:
кабінет технології приготування борошняних кондитерських виробів;
кабінет устаткування підприємств харчування;
кабінет охорони праці і ПДР;
кабінет електротехніки і основ галузевої економіки;
кабінет інформаційних технологій.
Уроки виробничого навчання та лабораторно-практичні роботи виконуються у 2 навчально-виробничих лабораторіях - загальною площею 160,6 м.кв.
Для практичного застосування учнями своїх навичок в училищі працює кафе "Світлана".
Кожен із кабінетів та лабораторії забезпечені підручниками, навчально-методичною літературою, таблицями, навчальними посібниками та роздатково-дидактичним матеріалом. У кабінетах функціонують міні-бібліотеки, які містять методичну літературу, підручники , збірники завдань для підготовки до ККЗ, додаткову літературу з технології приготування їжі та кондитерських виробів. На базі кабінетів проводиться додаткова робота – консультації та працює гурток «Кулінар» .
Лабораторії обладнані устаткуванням та механізмами згідно державних стандартів (ДСПТО 5122-НО.55.3-5-2007 та Наказу Міністерства освіти і науки України від “29”серпня 2007р. №771) забезпечення навчально-виробничого процесу в ПТНЗ.
Матеріали, які систематизовані та укомплектовані згідно з вимогами Положення «Про організацію навчально-виробничого процесу в ПТНЗ» (затвердженого Наказом Міністерства освіти і науки України № 419 від 30.05.2006), щорічно поповнюються та оновлюються викладачами спеціальних дисциплін та майстрами виробничого навчання.
Навчання учнів здійснюється за новими сучасними технологіями, педагогічний колектив працює над впровадженням інтерактивних методів та інноваційних технологій в навчання. У процесі навчання широко використовуються новітні комп’ютерні технології та технічні засоби навчання.
Меню
Статистика відвідування: