-
Категорія: Волонтерство
-
Опубліковано: 03 березня 2016
-
Останнє оновлення: 29 грудня 2023
-
Перегляди: 2083
Ось уже вкотре педагоги разом зі своїми вихованцями виготовляють окопні свічки для наших воїнів. Необхідні для цього матеріали збиралися кілька тижнів. З надією у світле майбутнє, у швидку Перемогу скручувався папір та заливався віск. З неабияким завзяттям учні писали листи Захисникам та Захисницям, в яких висловлювали підтримку та щиру вдячність за кожний прожитий мирний день!!! Окопні свічки разом із листами були відправлені у двох напрямках: на Дніпро та Запоріжжя. Ми віримо, що Перемога буде незабаром!!!
На передодні Різдва та новорічних свят методична комісія "Ресторанного господарства" "ДНЗ "ВПУ №7 м. Вінниці" приготувала та відправила нашим захисникам, які знаходяться на передовій Авдіївського напрямку різдвяні смаколики:
-пахлава медова з грецькими горіхами,
-пиріжки з капустою, вишнями, лівером, сиром та яблуками,
-тушонки, повидло та овочеві консервації.
Також, виготовили і передали окопні свічки та ковдри.
Це лише невелика вдячність за мир і спокій, який ми маємо.
Слава нашим захисникам!
Допомога на передову
Сьогодення вимагає від кожного з нас - українців,певних дій, які допомагають боронити країну та засвідчують підтримку нашим хоробрим й незламним захисникам. Саме це стало поштовхом для збору продуктового набору здобувачами освіти,майстрами виробничого навчання, викладачами методичної комісії ресторанного господарства "ДНЗ ВПУ №7 м.Вінниці".
Зібрана допомога направлена на передову в м. Солидове,Донецької обл. Для бійців 59 мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.
Дякуємо всім хто долучився до такої потрібної та цінної справи на шляху до Перемоги України.
Напередодні новорічних та різдвяних свят вже вкотре методична комісія «Ресторанного господарства» та здобувачі освіти навчальних груп 20, 23 вирішили підтримати захисників української землі на Сході України та передати їм на передову улюблену страву кожного українця - вареники з картоплею.
Сировину для приготування вареників навчальному закладу надали волонтери громадської організації «Мольфар».
Протягом двох днів: 20 та 21 грудня майбутні кухарі під керівництвом майстрів виробничого навчання: Демко І.А., Козенюк Л.А., Поліщук Т.О. Войтович С.Ю., Шпіхернюк Л.М., Пайчук В.А., Баліцькою А.Є., Юзвенко В.О., Шевчук Л.І., Терентьєва П.Г. приготували 140кг вареників з картоплею заправлених смаженою цибулею та шкварками.
Віримо, що наші смаколики нагадають кожному захиснику рідну домівку, родинний затишок і тепло, якого так бракує там у холодних окопах. Сподіваємось, що приготовлені дитячими руками з великою любов’ю та вдячністю домашні вареники стануть смачним та доречним подарунком під новорічну ялинку.
Підтримаємо захисників України на передовій
Напередодні свята Дня захисників України та свят Покрови Пресвятої Богородиці і Дня Українського козацтва 12.10.2021року здобувачами освіти ІІІ курсу груп №35, №23 професії «Кухар; кондитер» та майстрами виробничого навчання: Демко І.А., Козенюк Л.А., Поліщук Т.О.,Войтович С.Ю., Плахотнюк Н.П., Нартовською В.М., Шпіхернюк Л.М., Пайчук В.А., Баліцькою А.Є., Юзвенко В.О.,Гірчук К.А., Шевчук Л.І. було приготовлено понад 1тис. порцій вареників з картоплею.
З великою любов’ю та теплом учні разом з наставниками ліпили улюблену страву українців.
Волонтери громадської організації «Мольфар» доправлять вареники на першу лінію вогню зони ООС: Щастя → Нижнє → Кримське → Авдіївка → Курахове → Попасна, щоби наші захисники відчули турботу та домашній затишок.
Смачні вареники для наших захисників
16-17 лютого 2021 року в рамках благодійної співпраці з громадською організацією «Мольфар» вже вкотре здобувачі освіти навчальних груп №23,35 та 20 (професія «Кухар; кондитер») під керівництвом голови методичної комісії «Ресторанного господарства» Явгусішиної Л.А. та майстрів виробничого навчання Демко І.А, Нартовської В.М., Терентьєвої П.Г, Шпіхернюк Л.М., Козенюк Л.І., Войтович С.Ю., Пайчук В.А., Юзвенко В.О., Плахотнюк Н.П., Поліщук Т.О., Шевчук Л.І. приготували чергову партію вареників з картоплею (понад 2 тис. порцій). Дбайливо приготовані українські смаколики волонтери передали нашим захисникам на передову в зону АТО (72 бригаді м. Авдіївки, 85 бригаді м. Курахово, танковій бригаді м. Мар’янки)
Ми дуже сподіваємось,що скоро війна закінчиться!
Гостинці від щирого серця!
2-3 жовтня 2019 року в рамках благодійної співпраці з громадською організацією «Мольфар» учні І-го курсу груп №20 та №35 (професія «Кухар; кондитер») під керівництвом голови методичної комісії «Ресторанного господарства» Явгусішиної Л.А. та майстрів виробничого навчання Нартовської В.М., Шпіхернюк Л.М., Козенюк Л.І., Войтович С.Ю., Пайчук В.А., Демко І.А., Поліщук Т.О., Юзвенко В.О. приготували понад 2 тис. порцій вареників, які волонтери передали на передову в зону АТО (Донецька область: м. Авдіївка, с. Мар’янка та с. Широкине), щоб наші захисники мали змогу відчути тепло рідного дому, де їх з нетерпінням чекають.
Кожен з учнів та майстрів передав нашим героям теплоту своїх сердець не лише через страву, а й у листах з побажаннями, щоб всі захисники України повернулися додому з перемогою якнайшвидше.
Смачні привітання до Дня перемоги!
4 травня 2018 року в рамках благодійної співпраці з громадською організацією «Мольфар» учнями ІІІ-го курсу: група №19 (професія «Кухар»), група №25 (професія «кухар; кондитер») та першокурсниками групи №36 (професія «кухар: кондитер») під вмілим керівництвом голови методичної комісії «Ресторанного господарства» Явгусішиної Лілії Анатоліївни та майстрів виробничого навчання Нартовської В.М., Тєрєнтьєвої П.Г., Пшеничної Г.В. та Плахотнюк Н.П. приготовлено понад 2 тис. порцій вареників, які волонтери передали нашим захисникам на передову в зону АТО (Донецька область: м. Авдіївка, с. Мар’янка та с. Широкине).
В українську національну страву наші кухарі вклали серце, душу та тепло своїх долонь, щоб приготовлена страва не лише смакувала, а й зігрівала наших героїв. До смачних вареників наші учні та педагогічний склад методичної комісії «Ресторанне господарство» передали листа з побажаннями та сподіваннями, що всі захисники й боронителі сусідніх кордонів нашої держави повернуться додому живими та з перемогою!
Від учнівської долоні до солдатського окопу
10 жовтня 2017 року в рамках благодійної співпраці з громадською організацією «Мольфар» учнями групи №19 ІІІ курсу (професія «Кухар») під керівництвом майстрів виробничого навчання Нартовської Валентини Миколаївни та Терентьєвої Поліни Григорівни було приготовлено 250 кілограм моркви по-корейськи, яку волонтери передали нашим захисникам в зоні АТО на передову в Донецьку область: м. Авдіївка, с. Мар’янка та с. Широкине.
Учні з особливою старанністю та любов’ю готували вітамінну страву, щоб нашим воїнам смакувало по-домашньому.
Колектив ДНЗ «ВПУ №7 м. Вінниці» завжди радий відгукнутися нашим героям та їх родинам аби вони завжди відчували підтримку та небайдужість до себе українців.
Зроби свято солдату
На початку грудня 2015 року наш навчальний заклад приєднався до волонтерської акції «Зроби свято солдату». Учні ДНЗ «ВПУ-№7 м. Вінниці» прийняли активну участь в акції по збору консервації для бійців АТО, яку 17 грудня передали волонтерам. Особливо потрібно відмітити учнів групи №5 Воронкова А., Вдовиченко Д., Рагімова Т., Попенка В., Кирилашенка О., Пензюра О., Збанца П., Поворознюка І., Лущака В., Ковальчук О., Реєнта В., Юхимчука П. та учнів групи №1 в повному складі, які з особливим ентузіазмом віднеслися до заклику і зробили найбільший внесок, принесли найбільшу кількість різноманітної консервації для бійців АТО, що захищають наші кордони на Сході України. Дякуємо учасникам.
Волонтерська допомога воїнам АТО
На передодні новорічних та різдвяних свят 21.12.2015 року в училищі ліпили вареники. Так вирішили урізноманітнити невигадливе солдатське меню учні та майстри виробничого навчання професії «Кухар; кондитер», «Кухар».
До приготування улюбленої національної страви українців - вареників долучилися учні груп № 36 ІІ-го курсу та № 25 І-го курсу та майстри виробничого навчання: Войтович С. Ю., Плахотнюк Н. П., Пшеничної Г. В., Нартовської В.М., Шпіхернюк Л. М. та Пайчук В. А..
Понад 600 порцій будуть доставлені бійцям у зону АТО (село Широкіно, Донецької області).
Учні з особливою старанністю та любов'ю готували борошняні вироби, щоб нашим захисникам смакувало по особливому.
Меню
Статистика відвідування: