-
Батьківська категорія: Методичні комісії
-
Категорія: МК "Кухар кондитер"
-
Опубліковано: 16 вересня 2014
-
Останнє оновлення: 06 лютого 2024
-
Перегляди: 6803
Склад комісії:
Голова комісії: Магаляс Валентина Петрівна - спеціаліст вищої категорії, викладач – устаткування підприємств харчування, організації виробництва
Члени комісії:
Козенюк Лілія Іванівна - майстер виробничого навчання І категорії - майстер в/н з професії "Кухар;кондитер"
Пайчук Валентина Андріївна - майстер виробничого навчання І категорії - майстер в/н з професії "Кухар"
Шпіхернюк Людмила Михайлівна - майстер виробничого навчання І категорії - майстер в/н з професії "Кухар"
Плахотнюк Наталія Павлівна - майстер виробничого навчання І категорії - майстер в/н з професії "Кухар;кондитер"
Войтович Світлана Юріївна - майстер виробничого навчання ІІ категорії - майстер в/н з професії "Кухар"
Нартовська Валентина Миколаївна - майстер виробничого навчання І категорії - майстер в/н з професії "Кухар"
Терентьєва Поліна Григорівна - майстер виробничого навчання І категорії, спеціаліст вищої категорії, старший викладач, - майстер в/н з професії "Кухар"
Демко Ірина Анатоліївна - майстер виробничого навчання з професії "Кухар"
Шевчук Лідія Іванівна - майстер виробничого навчання, 14 тарифний розряд, професія "Офіціант; бармен"
Баліцька Олена Євгенівна - майстер виробничого навчання, професія "Офіціант; бармен"
Валюк Лілія Анатоліївна - викладач спецдисциплін з професії "Офіціант; бармен"
Методична комісія почала працювати над вирішенням навчально - методичної проблеми::«Впровадження інноваційних форм організації навчання з метою професійно - творчого розвитку фахівців сфери ресторанного господарства»
Мета діяльності: підвищення успішності учнів, формування творчої особстості та покращення якості підготовки майбутніх фахівців у нових соціально-економічних умовах, у формуванні умінь вирішувати питання господарювання підприємств громадського харчування, виховувати відповідальність, толерантність, громадянську зрілість і соціальну активність.
Основні завдання:
vорганізація педагогічних працівників на вдосконалення змісту навчання та виховання;
vвдосконалення методичної підготовки викладачів і майстрів виробничого навчання стосовно проведення навчальної та виховної роботи;
vвивчення та впровадження кращого досвіду в навчально-виховній роботі;
vактивізація самостійної роботи викладачів і майстрів виробничого навчання щодо підвищення своєї кваліфікації.
vрозвиток творчих здібностей учнів,використання активних форм та методів навчання
vнадання допомоги учням в розвитку їх професійної майстерності.
Шляхи реалізації завдань:
vсистематичне вивчення та аналіз стану викладання, рівня і якості знань, практичних та навичок учнів;
vузагальнення та впровадження в роботу викладачів та майстрів в/н кращого досвіду навчання на основі нових педагогічних та виробничих технологій
vзапровадження інноваційних підходів до оновлення змісту і форм організації навчально-виробничої діяльності
vстворення системи роботи із здібними учнями.
Напрямки діяльності:
vорганізація експериментальної, творчої діяльності педагогів
vдіагностика педагогічної успішності, розробка процедури підготовки до атестації
vаналіз роботи методичної комісії та планування роботи на новий навчальний рік
vаналіз діяльності, стану навчального процесу; розробка, розгляд робочої навчально-програмної документації та аналіз, внесення коректив, вдосконалення навчально-методичних комплексів зі спецпредметів
vдіагностика знань учнів
vапробація нових методик, технологій, технологічного обладнання
vпідготовка відкритих заходів, презентацій
vорганізація індивідуальної та групової роботи, наставництво
vпідготовка та проведення професійних та предметних конкурсів
vрозгляд та використання навчально-методичної літератури у навчально-виховному процесі.
Меню
Статистика відвідування: